biome.cz
biome.cz
  1. Biome
  2. /
  3. Odborné články
  4. /
  5. Erekce

Výtažek z Jujube a jeho přínos pro zdraví

Aktualizováno: 22-12-2020 forum Diskuse 0
Přejít na související produkty

Zdravotní přínosy extraktu z Jujube jsou v Číně dobře známé. Už za vlády dynastie Han ním krmili své děti, a to je již více než 2000 let. Využíval se v tradiční čínské medicíně, dokáže totiž pomoci udržet dobrý zdravotní stav. Děti díky němu poznají i trpkou chuť, takže když jsou nemocné a musí brát léky, nemají s jejich příchutí problém.

Přínosy pro zdraví

Zdravotní přínosy jujubového extraktu jsou rozsáhlé. Dokáže zahřát tělo. Přínosy pro celkové zdraví jsou zaměřeny na žaludek a slezinu, protože vyrovnává "qi". "Qi" je životní síla, která umožňuje krvi cirkulovat po těle. Jujubový extrakt tedy doslova pomáhá krevnímu oběhu. Pomáhá tělu i vyrovnáváním energie, protože cirkulace krve může nepříznivě ovlivnit energii, kterou lidé pociťují. To je důvod, proč ho Číňané užívají už tolik let.

Známý je také jeho tlumící vliv na lidi a může se využívat při problémech se spánkem.

Protože působí na lidi jako sedativum, může být použit i jako regulátor nálady.

Má antioxidační vliv na celkové zdraví člověka.

Slupky se používají jako lokální antibiotikum při více zdravotních problémech.

Je znám schopností pomoci při problémech s pletí.

Dokonce se používá v potravinách a džusech.

Všechny tyto zdravotní přínosy z něj dělají jednu z metod tradiční čínské medicíny, která slouží k udržování dobrého zdravotního stavu a šíří trpkou chuť, kterou s sebou jujubový extrakt přináší.

Jeden ze způsobů, jak jujubový extrakt funguje je, že pomáhá krvi efektivněji proudit tělem. Toto dovoluje slezině a žaludku fungovat mnohem efektivněji. Ty zase vysílají krev k povrchu pokožky. Pomáhá odstraňovat toxiny a odstraňuje špatné látky z těla. Skutečně to není komplikované. Je to efektivní a jujube se dá jednoduše zařadit do jídelníčku.

Hořká chuť se dá lehce obejít přidáním něčeho sladkého, ať už jde o šťávu nebo recept obsahující jujubový extrakt jako přísadu. Malé děti ho mohou užívat již ve věku miminka, lépe si tak zvyknou na chuť. Někdy jim může tato trpká chuť dokonce zachutnat, což může pomoci později, když je například nutné, aby užili lék s hořkou chutí.

Nadměrné užívání jujubového extraktu

Nadměrné užívání jujubového extraktu může vyvolat žaludeční problémy.

Neměl by se užívat v případě, pokud trpíte nějakými problémy v oblasti břicha.

Při nadměrném užívání může vyvolat střevní potíže.

Jujubový extrakt zvyšuje cirkulaci a může zvýšit produkci střeva. Pokud osoba trpí žaludečními problémy, neměla by užívat jujubový extrakt, protože může vyvolat vedlejší účinky a případně dehydrataci v případě, že se nepoužije správně. Tak, jako každý výživový doplněk užíván poprvé, měli by ho osoby s problémy střev a žaludku užívat opatrně. Každá neobvyklá reakce by měla být sledována a nahlášena lékaři, aby se dotyčný ujistil, že nejde o škodlivou reakci na jujubový extrakt.

Jujubový extrakt lze užívat na zlepšení celkového zdravotního stavu, dokáže také vylepšit stav pokožky a energetické hladiny. Pomáhá udržovat žaludek a střeva funkční, dokáže odstranit toxiny z těla. Jujubový extrakt lze užívat ve formě šťávy, může se však stát i další pochutinou a kořením používaným v kuchyni.

Diskuse

Chcete-li položit otázku, přejděte na plnou verzi tohoto článku

Viafil XR pro muže 60tbl.

770 Kč
Nejsilnější alternativa Viagry na trhu. Čistě přírodní složení bez vedlejších negativních účinků.